Pop up store

Author: Paguro
July 27, 2021
Pop up store
Retail

Skal du starte pop up store og er på jakt etter passende lokaler? Dette er alltid en utfordring, men nå kan du enkelt finne og leie ut lokaler på Paguro.no

Pop up butikker er en trend som har tatt verden med storm de siste årene, og som både store og små bedrifter har tatt del i. Disse midlertidige butikkene brukes til å selge og markedsføre alt mellom himmel og jord, blant annet klær og mote, treningsabonnement, mat og drikke og andre type produkter og tjenester.

Hvorfor pop up store?

Det er mange grunner til at pop up shops har blitt så populære som de har blitt, både i store byer som New York City og Paris, til mindre byer som Oslo eller Bergen. En av disse er at de bringer med seg lav risiko: Leieperioden er kort og dermed er utgiftene også lavere - om ting ikke går som planlagt er du heller ikke bundet til en lengre leieavtale, eller andre langvarige avtaler som kan koste deg mye penger.

En annen stor fordel er måten en pop up store hjelper deg å få produktene eller tjenestene dine kjent hos ulike målgrupper, samt bygget opp merkelojalitet.

Andre fordeler inkluderer:

  • En god sekundær inntektskilde for dere som vanligvis driver nettbutikk.

  • En god måte å få kunder interessert i varene dine på - spesielt da tilgangen på varene som selges i en pop up store vil føles midlertidig for kundene. Dette vil kunne gi dem et ekstra push til å handle.

  • En god måte å få testet produktene dine på - hvor i landet de selger best, hvilke målgrupper du når frem til og hvilke du potensielt KAN nå frem til.

  • En god måte å få tilbakemelding på produktene dine, direkte fra kundene selv. Dette er svært verdifullt når det kommer til videreutvikling av dere som bedrift og av deres produkter/tjenester.

Slik fungerer Paguro

Paguro er et digitalt verktøy som er svært enkelt å bruke, og som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter å finne kontorer og andre lokaler som møter deres behov. Det skal også hjelpe eiere av næringseiendom å enkelt og trygt leie ut lokalene sine.

Uansett hva slags lokale dere ser etter, tør vi påstå at dere finner det hos oss - et større lokale som kan huse mange medarbeidere, eller et mindre lokale til en ny start up-virksomhet. Kanskje er dere ute etter noe dere kan leie over lengre tid, eller kontorer til korttidsleie. Hos oss finner du lokaler med kjøkken, vinduer med plass til utstilling, klassiske kontorlokaler og mye, mye mer.

Enkel og grei bookingprosess

Et av våre mål da vi startet Paguro var å gjøre leie og utleie av lokaler enkelt og trygt for begge parter. Vi var selv en start up som slet med å finne lokaler som passet for oss, og la merke til hvor komplisert dette kunne være for både store og små bedrifter. Derfor er bookingprosessen hos oss nettopp svært enkel og trygg:

  1. Utleier mottar en forespørsel om booking av lokale. Denne inneholder info fra den potensielle leietakeren om ønsket leieperiode, bruksformål, hvem leietaker er og hva du vil tjene på avtalen. Forespørsler ligger i “venter” på dashbordet.

  2. Utleier vil deretter forhåndsgodkjenne eller avslå denne forespørselen.

  3. Leietaker vil så få mulighet til å stille utleier spørsmål, dersom forespørselen forhåndsgodkjennes.

  4. Utifra svarene på disse vil leietaker bekrefte eller avvise forespørselen. Avtalen er i boks dersom leietaker bekrefter.

  5. Partene kan bruke chatfunkjsonen vår for å avtale detaljer som overtagelse, levering av nøkkel og annet.

Finn lokaler til pop up store i dag

Dersom du skal åpne en pop up store trenger du et lokale som passer både lommeboken din og som dekker butikkens andre behov. Legg inn informasjon om leieperiode, beliggenhet og størrelse på lokalene på Paguro.no, og start letingen etter det perfekte lokalet i dag.

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started