Pop up butikk

Author: Paguro
July 27, 2021
Kontorlokale
Office

Leter du etter lokale til en pop up butikk? Klikk deg inn på Paguro.no i dag og registrer deg som leietaker eller utleier. Vi hjelper dere å finne den perfekte match.

Pop up butikker har blitt en stor trend over i hele verden, og flere store merkevarer har kastet seg på trenden. En pop up butikk er en midlertidig butikk som kan brukes til å selge og markedsføre alle type produkter, fra mat og drikke, til klær, kjøkkenutstyr, treningsabonnement osv.

Fordeler med pop up butikk

Det er en rekke store fordeler med å drive en pop up butikk, som har resultert i at de dukker opp flere og flere steder.

En viktig fordel er den lave risikoen. Da leieperioden er såpass kort blir det både billigere og mindre risikabelt i lengden. Om virksomheten ikke går som den skal, er du ikke bundet til en langsiktig leieavtale.

En pop up store er også en god måte å teste produktet ditt på markedet. Slik kan du sjekke hvordan produktet ditt selger, og få tilbakemeldinger direkte fra målgruppen. Flytter du på butikken eller åpner flere, er dette en god måte å sjekke hvor bra produktene dine selger i ulike deler av landet.

Du får også skapt kjennskap til produktet ditt hos målgruppen, og bygget opp merkelojalitet. For deg som driver en nettbutikk til vanlig er en slik butikk en god ekstra midlertidig inntektskilde, og en god måte å få kunder interessert i merkevaren din på. Kunder vil også få et ekstra push til å handle når de føler at muligheten til å få tak i en vare er midlertidig.

Hvem og hva er Paguro?

Paguro er en online tjeneste som knytter utleiere av næringseiendom og kontorlokaler sammen med potensielle leietakere. Den er altså et hjelpende verktøy for dere som leter etter et stort eller lite lokale til deres virksomhet, og for dere som eier og vil leie ut.

Uansett om dere er på jakt etter et lite eller et større lokale, lang- eller korttidsleie av kontor, kjøkken eller store butikkvinduer, så er Paguro stedet å lete. Dersom du skal åpne en pop up butikk, vil Paguro være et godt sted å begynne.

Egen erfaring

Som et lite startup-firma har vi selv erfart hvor vanskelig det kan være å få tak i et lokale som passer til et smalt budsjett og en kort leieperiode. Derfor skapte vi Paguro. Med hjelp fra Innovasjon Norge lanserte vi tjenesten i oktober 2020.

Visjon

Vår visjon handler om å gi små bedrifter og startups et springbrett og øke deres sjanse til suksess, samt bidra til vekst. Vi jobber også med et ønske om å hjelpe eiere av næringseiendom å få en effektiv, jevn og pålitelig utleieprosedyre.

Book lokale til pop up butikk

Registrer deg i dag og begynn letingen etter lokale til din pop up butikk. Du kan enkelt registrere deg både som utleier og leietaker, legge inn forespørsel om å leie lokaler og chatte med potensielle leietakere/utleiere på Paguro.no.

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started