Kontorlokale

Author: Paguro
July 27, 2021
Kontorlokale
Office

Gjennom Paguro kan du trygt og enkelt finne kontorlokale til forskjellige type bedrifter, eller leie ut ditt lokale.

Paguro gjør det enkelt å finne lokaler som passer dine og din bedrifts behov, enten du er på jakt etter kontorer med korttidsleie, eller om du leter etter noe mer fast. Også bedrifter som trenger lokaler til en pop up store, eller restaurantlokaler kan få hjelp hos oss.

Hva slags kontorlokale trenger du?

Uansett hva slags lokaler du ser etter er Paguro stedet å lete. Hos oss finner du alt fra mindre pop up lokaler til klassiske større kontorlokaler, restaurantlokaler med kjøkken og butikklokaler i nærheten av mye god fottrafikk.

På Paguro.no leies det ut lokaler til både store og små bedrifter - både til dere som trenger et lokale kun i en kort periode og til dere som leter etter et sted dere kan holde til over lengre tid.

Registrer deg

Når du klikker deg inn på Paguro kan du enten registrere deg som leietaker eller utleier. Registrerer du deg som utleier kan du enkelt legge ut annonser på diverse lokaler du ønsker å leie ut, og være sikker på at du finner leietakere du kan stole på.

Når du registrerer deg som leietaker får du muligheten til å spesifisere søket ditt etter lokaler etter dine behov - ønsket leieperiode, budsjett, beliggenhet og andre ønsker og behov du måtte ha til et potensielt kontorlokale.

Paguro

Vi er Paguro – et digitalt verktøy som du kan bruke dersom du ønsker å leie ut eller leie et lokale til din bedrift. Som mange bedrifter, begynte vi som en liten startup, noe som gjorde oss oppmerksom på hvor vanskelig det kan være å få tak i passende lokaler. Vi ønsket et midlertidig, mindre lokale som passet vår bedrift og våre behov der og da – til slutt endte vi med å leie et tidligere Sushi take away-sted.

Vi startet dermed Paguro, med støtte fra Innovasjon Norge, i oktober 2020, for å være til hjelp for andre startups.

Visjon

For oss er det viktig å ha en tydelig visjon å jobbe etter – vår består av tre elementer:

  • Å hjelpe eiere av næringseiendom med å oppnå en jevn, pålitelig og effektiv utleieprosedyre.

  • Å gi et springbrett til små bedrifter og startups for å forbedre deres sjanse til suksess og bidra til vekst.

  • Dynamisering av bylandskapet ved å fylle tomme lokaler.

Finn kontorlokale i dag!

Sjekk ut vår digitale tjeneste i dag dersom du er på jakt etter et kontorlokale til deg eller din bedrift. Paguro er enkel å bruke, trygg og pålitelig – vær sikker på at du får de lokalene som passer best for deg og din lommebok. Vi er tilgjengelig for kontakt både på Instagram og på Facebook.

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started