Kontor til leie

Author: Paguro
July 27, 2021
Kontor til leie

Paguro hjelper deg å finne kontor til leie i hele Oslo. Tjenesten er enkel å bruke og lar deg finne lokalene som passer deg og dine behov best.

Om dere er en liten eller stor bedrift på utkikk etter et kontor til leie, kan dere enkelt klikke dere inn på Paguro.no og finne lokaler som passer for deres bedrift og som dekker deres behov. Uansett om dere er interessert i kontorer med korttidsleie, lokaler til en pop up store eller lokaler med et kjøkken til å drive restaurantvirksomhet, er Paguro tjenesten å bruke.

Vi er Paguro

Ideen til Paguro kom da vi, som et nytt startup team, lette etter lokaler for et prosjekt vi holdt på med å utvikle. Vi fant det krevende å finne et passende lokale med vårt begrensede budsjett og for den korte leieperioden vi trengte. Til slutt fant vi et tidligere Sushi take away-sted som passet våre behov fint.

Hadde vi dette problemet, er det flere som har det. Dette ønsket vi å gjøre noe med, og med støtte fra Innovasjon Norge lanserte vi i oktober 2020 den digitale plattformen Paguro.

Vår visjon

Vår visjon består av tre elementer:

  1. Å gi et springbrett til startups og små bedrifter for å øke deres sjanse til suksess og bidra til vekst.

  2. Å hjelpe eiere av næringseiendommer med å oppnå en jevn, effektiv og pålitelig utleieprosedyre.

  3. Dynamisering av bylandskapet ved å fylle tomme lokaler.

Det er på bakgrunn av disse elementene at vi tar alle våre strategiske beslutninger. Med denne visjonen jobber vi kontinuerlig for at utfordringer vi selv møtte på skal bli mindre for andre.

Lei ut eller finn kontor til leie

På Paguro.no kan du enten registere deg som utleier, eller leietaker. Som utleier kan du legge inn kontorlokaler du ønsker å leie ut, og finne leietakere du er trygg på.

Som leietaker kan du enkelt taste inn spesifikke behov, som ønsket leieperiode, plassering og lokasjon, budsjett, om du ønsker kjøkken osv.

Bookingprosessen hos Paguro

Bookingprosessen hos Paguro er laget for å være enkel å forstår, samt trygg for begge parter.

  1. Utleier vil motta en forespørsel om booking av lokale med informasjon om leieperiode, profilen til leietaker, hvordan leietaker ønsker å bruke lokalet og hva du vil tjene på avtalen. Forespørsler ligger i “venter” på dashbordet.

  2. Utleier må forhåndsgodkjenne eller avslå denne forespørselen.

  3. Blir forespørselen forhåndsgodkjent, vil leietaker få sjansen til å legge inn noen spørsmål som utleier må svare på.

  4. Basert på hvilke svar du gir vil leietaker enten bekrefte eller avkrefte forespørselen. Dersom den bekreftes er avtalen i boks.

  5. Partene kan bruke chatfunkjsonen vår for å avtale detaljer som overtagelse, levering av nøkkel og annet.

Kontor til leie på pagurospaces.com

Klikk deg inn på Paguro og begynn prosessen med å finne et kontor til leie, eller få ditt lokale leid ut. Du kan også sjekke oss ut på Facebook og Instagram, der du kan ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started