Kontor korttidsleie

Author: Paguro
July 27, 2021
Korttidsleie

Er du på utkikk etter et kontor med korttidsleie? Prøv Paguro - en tjeneste som hjelper deg å finne kontorlokaler som dekker dine behov.

Å finne et kontor til korttidsleie som oppfyller alle bedriftens krav kan være en vanskelig og tidkrevende oppgave. Med hjelp fra Paguro vil denne prosessen bli vesentlig enklere, både for deg som leter etter et lokale og for deg som leier ut.

Vår historie

Paguros historie startet da vi, Anaïs og Benjamin jobbet med et startup-prosjekt og lette etter et kontor til korttidsleie. Vi hadde et smalt budsjett og kun behov for en tre måneders leieperiode, dette gjorde det vanskelig for oss å finne et ordentlig kontorlokale.

Til slutt endte vi med å leie et lokale som tidligere drev med take away-sushi. Her fikk vi fordeler som en høy, ergonomisk disk, og et stort vindu ut mot en travel gate, som ga oss flotte reklamemuligheter. Dette viste oss også verdien av å pare eiere av næringseiendom med firmaer på utkikk.

Finn eller lei ut kontor til korttidsleie

  1. Du mottar en forespørsel om bestilling der du kan se blant annet bestillingsperiode, den potensielle leietakerens registrerte profil, hva de ønsker å bruke lokalet til, samt inntektsmulighetene for denne bestillingen. Denne vil ligge i dashboardet ditt.

  2. Som utleier kan du enten forhåndsgodkjenne eller avslå forespørselen.

  3. Dersom du velger å forhåndsgodkjenne kan den potensielle leietakeren sende inn spørsmål som du må svare på før prosessen går videre.

  4. Basert på svarene dine vil leietakeren bli bedt om å bekrefte forespørselen. Så fort han eller hun gjør dette, har dere en avtale.

  5. Chat direkte med leietaker på nettsidene våre for å fikse de siste detaljene, som for eksempel å avtale overtagelse og levering av nøkkel.

Hvem kan bruke Paguro?

Paguro er en tjeneste for deg som driver et stort eller lite foretak, deg som jobber med en liten startup, dere som skal ha en pop up butikk eller som ønsker å drive en restaurant.

Tjenesten er også for deg som eier næringseiendom som du ønsker å leie ut, enten det er et stort eller lite kontor til korttidsleie, et restaurantlokale eller et lokale du ønsker å leie ut over lengre tid.

Et springbrett

Vi ønsker å være et springbrett for startups og små bedrifter, ved å hjelpe dem å trygt og enkelt finne et lokale som passer dem økonomisk, tidsmessig og som også tilfredsstiller deres grunnleggende behov. Det kan være vanskelig å finne riktige kontorer til leie, og å finne de riktige leietakerne. Paguro er til for å gjøre begge disse oppgavene lettere.

Klikk deg inn og registrer deg som utleier eller leietaker i dag og la leieprosessen begynne. Paguro er trygt og enkelt – sjekk oss også ut på Instagram og Facebook.

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started